Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Bacolux Diana Resort, Herculane se află in statiunea Băile Herculane, intr-un cadru natural, inconjurat de o zonă impădurită intinsă. Proprietatea este la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna si la doar 250 de metri de centrul stațiunii. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi si parcare.

Camerele spatioase de la Bacolux Diana Resort, Herculane sunt decorate in nuante de rosu, crem si maro, avand mobilier modern. Toate unitățile au zonă de relaxare, TV și baie privată. Unele unități includ un dormitor separat si living.

Restaurantul à la carte serveste mancăruri locale si internationale. Preparatele culinare si băuturile pot fi savurate in zona de mese spatioasă sau pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri pentru regimuri alimentare speciale, iar micul dejun poate fi adus si in cameră.

Proprietatea este situată la 3 km de gară si la aproximativ 10 minute de mers cu masina de Lacul Prisaca si de băile termale 7 Izvoare.

Oaspetii pot face excursii cu vaporasul pe Dunăre, la 18 km. Parcul National Domogled - Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu masina. In centrul orasului se găsesc restaurante, baruri, cafenele si magazine.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Dacia

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

de la 709.5 Lei/pers

Domogled

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

de la 529.5 Lei/pers

Holiday Maria

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

de la 1330 Lei/pers