Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



HOTEL CALLATIS este situat in centrul statiunii Neptun din Judetul Constanta la o distanta de 150 m fata de mare, pe aleea dintre cele 2 lacuri. Acesta are 4 nivele (P+3) cu cate 24 camere duble pe fiecare nivel.
Receptia hotelului este organizata intr-un spatiu generos si atragator in care turistii sunt intimpinati de un personal  competent si amabil. Parcarea existenta este gratuita pentru oaspetii hotelului in limita locurilor disponibile, iar in apropiere exista o parcare pazita, contracost.
MASA: pranz sau cina pe baza bonurilor de masa la 2 restaurante din statiune. Turistii au optiunea de a cheltui aceste bonuri de masa si la restaurantul hotelului Recif, unde se va servi un meniu fix, diferit zilnic. 
Dotari camere
Camerele sunt modernizate si dispun de baie proprie cu cabina de dus moderna, usi noi, tamplarie termopan, aparate de aer conditionat, racitoare si televizoare. Cu exceptia camerelor de la parter, toate camerele dispun de balcoane.
Capacitate maxima 2 adulti + 2 copii.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- 3 - 15.99 ani achita 15 lei/ zi pentru taxe de utilitati, fara pat suplimentar; valoarea patului suplimentar este de 50% dintr-un loc de cazare;
- baby cot/tarc pentru bebelusi are tariful de 25 lei/noapte in orice perioada. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
Miorita

Miorita

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 628.5 Lei/pers

10 % Oferta Speciala
Dacia

Dacia

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 651.5 Lei/pers

3 % Oferta Speciala
Terra

Terra

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 779.5 Lei/pers