Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Neptun 3 stele Eforie Nord este situat la doar 150 de metri de plaja din zona Debarcader si la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii.
Hotel Neptun a fost renovat complet in anul 2017, si in acest moment pune la dispozitia turistilor spatii de cazare amenajate modern, cu mobilier functional si dotari actuale: aer conditionat, minibar,, televizor LCD, internet wireless. Hotelul are parter si trei etaje si este deservit de lift.

Pentru servirea meselor, Hotel Neptun are incheiata o colaborare cu Vila Maria, situata in apropiere, pe faleza din statiune.


Dotari camere: Camera dubla standard este dotata cu televizor LCD, minibar,  baie proprie cu dus, aer conditionat, internet wireless. Camerele fara balcon sunt situate la parter si etajul 1. Camerele cu balcon sunt situate la etajele 2 si 3.
Camerele family (triple) sunt dotate cu pat matrimonial si un pat de 1 persoana, televizor LCD, baie proprie cu dus, aer conditionat, internet wireless. Camerele fara balcon sunt situate la parter si etajul 1 si cate o camera la etajele 2 si 3. Camerele cu balcon sunt situate la etajele 2 si 3.


Servicii masa: este sub forma de fisa cont, se serveste la Terasa Maria, vis a vis de hotel. 
IMPORTANT: serviciile de masa din rezervare sunt doar pentru adulti. Copiii nu sunt luati in calcul la valoarea mesei. 


Facilitati copii in camera cu 2 adulti: 
- 2 adullti si 1 sau 2 copii 0-2.99 ani - copiii beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- 2 adulti si 1 copil 3-11.99 ani - copilul beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- 2 adulti si 2 copii ( 1 copil 0-2.99 ani, 1 copil 3-11.99 ani) - ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- 2 adulti si 2 copii 3-11.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 50 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 adulti si 1 copil 12-17.99 ani, copilul achita 50 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-11.99 ani, 1 copil 12-17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al 2-lea copil achita 50 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar;
- al 3-lea adult achita 75% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Minerva

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 780.5 Lei/pers

AQUA PARK ( fost Meteor)

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 373.5 Lei/pers

5 % Oferta Speciala
Europa

Europa

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1004.5 Lei/pers