Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotelul este situat in nord-vestul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja.
Camere: Toate cele 116 de camere duble sunt spatioase, cu grup sanitar propriu. Cele de pe partea de nord a hotelului au balcon mai mic si geamuri termopan, iar cele de pe partea de sud au balconul mai mare, cu sezlong. Dotarea camerelor cuprinde si TV si frigider, iar 2 apartamente au aer conditionat.
Restaurant: Masa poate fi servita la diverse unitati din statiune, folosind bonurile valorice. Hotelul dispune de un bar de zi si de o terasa. 
Servicii gratuite: pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la ora dorita, informatii turistice, transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, internet wireless, teren de joaca pentru copii, grill, biblioteca, camera de bagaje, parcare pazita
Servicii cu plata: inchirieri jocuri, inchirieri prosoape sau cearceafuri pentru plaja, fier de calcat, transmitere fax
Facilitati copii: Se acorda gratuitate primului copil sub 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti. Al doilea copil achita o taxa de utilitati de 20% dintr-un loc de cazare, fara pat suplimentar. Persoanele de peste 12 ani in camera cu 2 adulti vor plati 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
Animale de companie: Accesul nu este permis. 
Atractii in zona: In apropiere se afla bai mezotermale si piscine in aer liber contra cost.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

7 % Oferta Speciala
Afrodita

Afrodita

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 631 Lei/pers

34 % Oferta Speciala
Dana

Dana

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 887 Lei/pers

2 % Oferta Speciala
 Del Mar (fost Vulturul)

Del Mar (fost Vulturul)

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1788 Lei/pers