Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare
Hotelul Venus este situat in Slanic-Moldova, la 300 m de izvoarele termale.
Statia de autobuz se afla la 100 m, iar la 400 m se gaseste un supermarket.
 
Cazare
Pentru cazare avem disponibile 351 locuri de cazare distribuite in 163 de camere duble (total 326 locuri), 3 suite (total 9 locuri) si 8 apartamente (total 16 locuri) . Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu si minibar - la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor i baie. Au pat matrimonial in dormitor i canapea extensibila in living. Sunt dotate cu 2 televizoare.
 
Alimentaie publica
Dispunem de 3 unitai de alimentaie publica: pensiune, restaurant i bar de zi. Pensiunea are o capacitate de 100 de locuri, masa fiind cu meniu fix, in regim dieta.  Restaurantul are capacitatea maxima de 220 de locuri, in sistem a la carte. Formaia muzicala a restaurantului va va incanta in fiecare seara, cu excepia serii de luni, dupa ora 18:00. Organizam de asemenea, mese festive. Programul restaurantului este de la 8:00 la 23:00, zilnic. Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00.
 
Servicii gratuite:
Informatii turistice si culturale
Pastrarea obiectelor de valoare
Pastrarea bagajelor
Acordarea primului ajutor in caz de urgenta
Trezirea clientilor la cerere
Primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei
Informatii privind orarul mijloacelor de transport
Acces gratuit la internet wireless, in holul de la recepie
Servicii cu plata:
Fax / Lucrari de secretariat / Vanzare de carti postale
Spalatorie / curatatorie
Inchiriere sala de conferinte / Organizare de diverse evenimente
Procurarea de bilete pentru evenimente
Tratament: proceduri de intretinere medicala si ingrijire corporala
 
Tratament
Tratamentul balneoclimateric se efectueaza in baza de tratament proprie aflata in incinta hotelului, accesul turistilor la aceasta baza fiind doar prin interiorul hotelului
Turistii care acceseaza baza de tratament vor fi obligati sa respecte normele legale prevazute de legislatia medicala in vigoare (cu privire la tipul/modelul formularelor de trimitere)
Asiguram (in intervalul luni - vineri, intre orele 08:00 - 16:00) doua proceduri diferite de balneo, fizio, kineto sau electroterapie, in functie de natura bolii care se trateaza, precum si de specificul statiunii SLANIC MOLDOVA (profil digestiv si respiratoriu) conform prescriptiilor medicale facute de medicii specialisti ai bazei de tratament
Asiguram accesul turistilor, pe intreaga perioada a sejurului, in vederea efectuarii curei de ape (CRENOTERAPIA) la toate izvoarele de apa minerala aflate in statiunea Slanic Moldova (fie la izvorul principal fie la cele similare recomandate de medicul specialist al bazei de tratament.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Stana Dacilor

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

de la 386.5 Lei/pers

Complex Cristal

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

de la 870.5 Lei/pers

Dobru .

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

de la 958.5 Lei/pers