Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Aquamarine, combinand ospitalitatea și confortul și situat la numai 10 minute pe jos de plaja și dunele de nisip din Sunny Beach, oferă camere echipate excelent, cu toate facilitățile necesare.

Complexul asigură divertisment divers, precum facilități de volei pe plajă și un teren mic de fotbal. Terasa de vară are acces ușor la piscină, unde puteți să vă destindeți după o zi lungă la soare.

Varietatea mare a mic dejunului tip bufet vă va satisface toate preferințele culinare. Restaurantul include și un colț de bufet pentru copii, cu un meniu cu opțiuni populare pentru tineri.

Barul din hol este locul unde puteți să vă savurați cafeaua de dimineață, să vă relaxați după-amiaza și să vă bucurați de divertisment seara. Nenumăratele băuturi, cocktailurile și conexiunea la internet wireless vor fi doar o parte din vacanța dumneavoastră plăcută.

Există recepție deschisă non-stop și un serviciu de inchirieri auto.

La aproximativ 30 de minute de mers pe jos se găsesc numeroase magazine si restaurante. Serviciul de transfer de la/la Aeroportul din Burgas este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

6 % Early Booking
TRAKIYA HOTEL

TRAKIYA HOTEL

Sunny Beach, Bulgaria

de la 248.5 /pers

Cascadas Family Resort

Sunny Beach, Bulgaria

de la 185 /pers

21 % Early Booking
HI Hotels Imperial Resort

HI Hotels Imperial Resort

Sunny Beach, Bulgaria

de la 245.5 /pers