Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja Villa Azur Beach Club si la 32 de km fata de Aeroportul Bodrum-Imsik. Facilitati hotel: piscina, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Armonia Holiday Village & Spa

Bodrum, Turcia

de la 749 /pers

Paloma Family Club

Bodrum, Turcia

de la 619 /pers

Bitez Garden Life

Bodrum, Turcia

de la 649 /pers