Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja Kadriye si la 15 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: 7 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Localizare

La 5 km de centrul Larei

La 15 km de centrul Antalya

25 minute de aeroportul Antalya

Facilitati hotel

In hotel exista un restaurant tip bufet care serveste mancaruri la ora mesei, iar alte doua localuri à la carte isi deschid portile seara. In timpul zilei, exista o cafenea si baruri langa piscina si pe plaja. Hotelul dispune de patru piscine, printre care si una pentru copii care are tobogane si o nava de pirati. In ceea ce priveste activitatile, exista optiuni precum pilates, cursuri de dans si Kangoo jumping. Copiii se pot indrepta catre mini-club, care organizeaza lucrari de arta si mestesuguri, sesiuni de film si jocuri de echipa. Noaptea, exista o multime de baruri din care sa alegeti - unul ramane deschis pana la 3 dimineata.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, Wi-Fi, TV prin satelit, minibar, uscator de par si balcon sau terasa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Falcon Hotel

Lara , Antalya, Turcia

de la 929 /pers

Melas Hotel Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 1079 /pers

Liberty Hotels Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 699 /pers