Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Limak Lara Deluxe Hotel & Resort este construit cu influenta asiatica in celebra plaja Lara-Kundu, Antalya. Resortul are o piscina vasta si o zona de plaja cu nisip, cu un program grozav de divertisment pe tot parcursul sezonului de vacanta. Se afla in zona Lara, la 13 km de Aeroportul International Antalya si la 25 km de centru orasului Antalya. Limak Lara Deluxe Hotel & Resort ofera 4 restaurante à la carte si un centru spa extins. Tuturor oaspetilor li se ofera beneficii speciale, cum ar fi cos cu fructe si o sticla de vin la sosire, serviciu de calcatorie gratuit, oferte speciale la SPA si restaurante. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Falcon Hotel

Lara , Antalya, Turcia

de la 669 /pers

Melas Hotel Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 1019 /pers

Liberty Hotels Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 699 /pers