Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiAmplasare

Locul de cazare este amplasat la cam 1 km de centrul localității Piskopiano.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 10 camere și o recepție în zona de recepție. Locul de cazare dispune de un seif, de un serviciu de închiriat mașini și de un fax. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlonguri comode așteaptă pe terasa însorită. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive biliard în interior. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Frida Village

Piskopiano, Creta-Heraklion, Grecia

de la 309 /pers

Lofos Apts

Piskopiano, Creta-Heraklion, Grecia

de la 459 /pers

ASTERIAS VILLAGE APARTHOTEL

Hersonissos, Creta-Heraklion, Grecia

de la 449 /pers