Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Wadi Lahmy Azur Resort este un complex all inclusive de 4 stele cu o plaja privata retrasa, perfect pentru familiile cu copii. Costruit in 2008 si renovat periodic, complexul ofera o escapada perfecta pentru turistii care doresc o vacanta de neuitat. 

Localizare: Wadi Lahmy Azur Resort este situat in Berenice, la 12 km de statiunea turistica Hamata, la 112 km sud de orasul Marsa Alam si la 180 km de aeroportul international Marsa Alam. 

Plaja: Wadi Lahmy Azur Resort dispune de o plaja privata cu nisip si pietris. Exista cateva zone cu recifuri de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie. Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si prosoape. 

Dotari camere: Wadi Lahmy Azur Resort are camere spatioase dotate cu aer conditionat, pat king size, seif, mini bar (cu plata), facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon/veranda.

Facilitati hotel: Wadi Lahmy Azur Resort pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces direct la plaja, wi-fi gratuit in toate zonele publice, seif, schimb valutar, supermarket, magazine, biblioteca, serviciu de spalatorie, coafor, parcare, inchirieri de masini, asistenta medicala, doctor (la cerere, contra cost). Exista o piscina in aer liber, restaurant, bar lounge, snack bar, pool bar, room service, centru fitness si spa si centru de scufundari.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, canoe, snorkeling, scufundari, mini golf, biliard, darts. In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment. Pentru copii exista un loc de joaca. 

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://www.azur.travel/azur_hotels/wadi-lahmy-azur-resort/

Harta