Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul Ibis Deira City Center, un hotel confortabil de 3 stele, se afl in inima centrului orasului Deira, unde arhitectura modern impresionant se intalneste cu designul oriental traditional.
Localizare: Situat la doar 2 minute de mers pe jos de statia de metrou, la 5 minute de mers cu masina de Aeroportul International din Dubai si la 10 minute cu masina de World Trade Center, hotelul este perfect situat pentru cumprturi, vis-a-vis de cele 370 de magazine ale City Centre Deira Mall si la cateva minute de pietele traditionale Gold Souk si Spice Souk.
Dotari camere: toate cele 365 camere (din care 2 camere speciale pentru persoane cu mobilitate redusa) sunt dotate cu noile paturi Sweet Bed cu asternuturi Ibis si ofera confortul maxim: pat mare dublu, birou, internet, televizor LCD cu ecran plat si cele mai bune canale si o baie cu dus sau cad. Toate camerele au: aer conditionat, internet de mare viteza, WIFI, masuta de lucru, web TV, uscator de par, alarma sonora anti-fumat.
Facilitati hotel: parcare proprie acoperita, rampa pentru acces, centru fitness, camere interconectate, internet de mare viteza, seif la receptie, WIFI in spatiile publice, centru fitness, restaurant cafenea Tempo Terrace si bar TBC.
Pagina web: http://www.ibis.com/gb/hotel-6481-ibis-dubai-deira-city-centre/index.shtml
Facilitati

General

Aer conditionat
Bar
Lift
Parcare
Receptie 24 h
Restaurant
Room service
Spalatorie
Terasa
Wi-Fi
!NU SE ACCEPTA PASAPOARTE TEMPORARE !NU SE ACCEPTA PASAPOARTE DIPLOMATICE

Harta