Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex de 5 stele oferă vedere la golful Icmeler si camere cu zonă de relaxare și balcon privat. Facilitățile oferite includ 2 zone mari de piscină, o plajă privată și un club de sănătate.

Camerele Hotelului Marti Resort de Luxe au aer condiționat si interioare moderne cu podea cu parchet și ferestre din podea pană in tavan. Toate camerele oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si baie proprie.

La clubul de sănătate, oaspetii au la dispozitie masaje, saună, baie turcească și centru de fitness. Copiii se pot distra la clubul celor mici.

Marti Resort oferă bufete deschise, precum și mancăruri din bucătăria tradițională turcească, bufet dietetic si vegetarian, mic dejun și cină cu preparate din bucătăria egeeană, mediteraneană si internatională. Proprietatea include 4 baruri care oferă aperitive, gustări și muzică live. De 3 ori pe săptămană, complexul organizează seri cu specific turcesc, mediteranean si latin.

Centrul orașului Icmeler se află la 10 minute de mers pe jos de Marti Resort de Luxe. Statiunea Marmaris este situată la 15 minute de mers cu masina de complex. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Begonville Beach Hotel

Marmaris, Turcia

de la 709 /pers

Cihanturk Hotel

Marmaris, Turcia

de la 459 /pers

Club Julian

Marmaris, Turcia

de la 889 /pers