Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat printre plantații de măslini, deasupra golfului pitoresc Porto Zoro, Hotelul Matilda are un restaurant și o piscină cu snack bar. Acesta oferă camere cu aer condiționat și balcon cu vedere la Marea Ionică sau la munte și grădină.

Camerele decorate in culori luminoase de la Hotelul Matilda sunt spațioase si au TV prin satelit. Fiecare include baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă.

Un mic dejun tip bufet tradițional este servit in zona de luat masa. Rețete locale sunt preparate la restaurant, cu produse din grădina hotelului. Băuturi și mese ușoare sunt oferite la snack barul cu vedere la apus. Săptămanal sunt organizate nopți de grătar cu spectacole folclorice.

Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele. Oaspeții mai tineri au la dispoziție locul de joacă si piscina pentru copii. La cerere, puteți beneficia de masaje și sesiuni de yoga.

Orașul Zakynthos și aeroportul internațional Zakynthos se află la mai puțin de 9 km. Plajele Gerakas, St. Nicholas și Daphne sunt la cativa pasi. Personalul poate aranja inchirieri auto. De asemenea, proprietatea oferă parcare privată gratuită.

• Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta