Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Prestige Hotel and Aquapark-All inclusive este un hotel de 4 stele situat la doar 150 de metri de plajă și de promenada din stațiunea Nisipurile de Aur și la 18 km de Varna. Hotelul are o piscină in aer liber pentru adulți și copii, care oferă șezlonguri și umbrele gratuite.

Toate camerele sunt moderne, elegante si confortabile și sunt amenajate practic. Sunt potrivite in special pentru familiile cu copii.

Parcarea beneficiază de pază nonstop. Centrul spa al hotelului include saună, piscină interioară si cadă cu hidromasaj. Parcul acvatic are fantani de apă si tobogane.

Restaurantul all inclusive, situat langă hol, are vedere superbă la grădina hotelului si la piscină. Hotelul pune la dispoziție un lounge bar și un bar la piscină.

Transferul de la/la aeroport poate fi asigurat la cerere și la un cost suplimentar. Conducerea si personalul de la Prestige Hotel and Aquapark-All inclusive vor face tot posibilul pentru a vă bucura de un sejur relaxant si memorabil.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta