Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in localitatea Beldibi, la 20 de km de orasul Kemer si la 35 de km de aeroportul din Antalya. Construit in 2006, acest hotel ofera cazare in doua corpuri, cladirea principala de 7 etaje si un corp Anexa de 3 etaje. Localizare Grand Ring Hotel este situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de orasul Kemer, in statiunea Beldibi, pe malul marii. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 1 restaurant a la carte (turcesc si pescaresc, cu rezervare, contra cost), 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, tobogan de apa, cabinet medical, de coafor, Wellness centre, centru comercial, spalatorie, schimb valutar, rent-a-car, sala de conferinte (pentru 700 pers.), 2 piscine exterioare pentru copii, piscina interioara pentru copii, teren de joaca, mini-club (4-12 ani), carucioare pentru copii (contra cost). Facilitati camera Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, seif (în camera, contra cost), mini-bar (contra cost), pardoseala - mocheta, balcon.
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 

IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

32 % Oferta Speciala
Aydinbey Siu Collection

Aydinbey Siu Collection

BELDIBI, Kemer, Antalya, Turcia

de la 720 /pers

Balmy Beach Resort (Adult Only 18+)

BELDIBI, Kemer, Antalya, Turcia

de la 937 /pers

2 % Oferta Speciala
Crystal Flora Beach

Crystal Flora Beach

BELDIBI, Kemer, Antalya, Turcia

de la 1000 /pers