Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE: Bellevue Club este la 500 de metri de plaja, la 5 km de orasul Alcudia, Palma de Mallorca se afla la 57 km. Zona de baruri si restaurante se afla la 300 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 202, hotelul are o cladire principala si 16 caldiri secundare cu un total de 1468 de camere. Hotelul dispune de: receptie 24 de ore (check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 12:00 ), lobby bar, 23 de lifturi, mini market, magazine, parcare gratuita in limita locurilor disponinibile, exchange, 8 restaurante, snack bar, 8 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, cabinet medical, 8 piscine exterioare, piscina pentru copii integrata piscinei principale.


FACAILITATI CAMERE:
Toate camerele sunt spatioase, confortabile si dispun de: paturi single, bucatarie echipata si utilata( cu exceptia camerei deluxe), TV prin satelit, baie cu dus.
Camerele studio deluxe sunt renovate in 2020, au 37 de mp, au mobilier mai nou, unele au terasa spatioasa, aer conditionat, mini bar, cana electrica, seif (contra cost), telefon, TV LCD smart, oglinda cosmetica.
Apartamentele deluxe cu 1 dormitor su 47 de mp, sunt renovate in 2020, au living si dormitor separate, capacitate maxima 4 persoane au aceleasi facilitati ca si camerele studio deluxe.
Apartamentele cu 2 dormitoare au living separat, capacitate maxima 6 persoane, au 55 mp, terasa. Studio standard au 30 mp, au fost renovate in 2017, au 2 paturi single si o mica zona de bucatarie, canapea, dresing, TV LCD, baie cu cada.
1 bedroom Apartament au 42 mp, a fost renovate in 2017, au balcon de 6 mp, pat suplimentar in zona de living, dresing, TV LCD,  baie cu cada, bucatarie separata.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

BQ Delfín Azul

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

de la 759 /pers

Sol de Alcudia Apartments

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

de la 809 /pers

Trend Hotel Alcudia

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

de la 1049 /pers