Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Golden Tulip Al Barsha Hotel, castigatorul premiului Hotelul anului 2013 in Orientul Mijlociu si Africa de Nord, este un hotel de lux ce ofera o varietate de servicii si facilitati, adecvate pentru oaspetii de toate tipurile care merg in Dubai. ATENTIE: Hotel Golden Tulip AL Barsha NU este acelasi cu Hotel Golden Tulip Tecom Al Thanyad!

 Localizare: Hotelul este situat la doar 1 km de Mall of the Emirates, iar zonele Dubai Media City si Knowledge Village se afla la 5 minute de mers cu masina de Golden Tulip Al Barsha. Statia de metrou Al Barsha este la doar cativa pasi si leaga hotelul de centrul orasului Dubai si zona libera Jebel Ali. Aeroportul recent deschis Al Maktoum International, planificat ca cel mai mare centru de pasageri si de marfa din lume, de zece ori mai mare decat Dubai International Airport, este la numai 25 minute de mers cu masina. 


Facilitati hotel: Hotelul ofera locuri de parcare subterana gratuite. Restaurantul - bufet FRESH este deschis pentru micul dejun, pranz si cina. Barul sportiv Locker Room serveste specialitati la gratar si are televizoare LCD cu canale de sport. Pentru divertisment nocturn, oaspetii au la dispozitie clubul de noapte Catwalk. Oaspetii se pot bucura de soare pe sezlonguri la piscina sau se pot destinde in sauna. Hotelul Golden Tulip are o piscina pe acoperis, inconjurata de sezlonguri. De asemenea, hotelul ofera o sala de gimnastica pentru un antrenament viguros si sauna.


 Dotari camere: Toate camerele au aer conditionat si birou. Fiecare este dotata cu TV cu ecran plat montat pe perete, cu canale prin satelit. 


Website: http://www.goldentulipalbarsha.com/en

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Burj Al Arab

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 6769 /pers

Bab Al Shams Desert Resort And Spa

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 2019 /pers

Occidental Al Jaddaf

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 869 /pers