Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Signature, situat in Al Barsha pune la dispoziție unități de cazare moderne și o piscină in aer liber. Acesta oferă acces gratuit la conexiunea WiFi in camere si un centru de fitness. La centrul comercial Mall of the Emirates se ajunge pe jos in 5 minute, iar statia de metrou Sharaf DG este la 400 de metri. Oaspeții pot lua masa la unul dintre cele 3 restaurante al proprietății.

Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, aer condiționat și minibar. Baia privată are dus, cadă si uscător de păr. Camerele oferă vedere la oras. Printre facilităti se numără și canale prin satelit.

Hotelul Signature are o receptie cu program nonstop, un bar si o terasă. Printre facilităti oferite de proprietate se numără, de asemenea, un serviciu de livrare de produse alimentare, un lounge comun si un serviciu de bilete. Proprietatea pune la dispoziție o parcare gratuită.

Hotelul se află la 20 de minute de mers cu masina de Burj Khalifa si de centrul comercial Dubai Mall. Aeroportul International din Dubai este situat la 22 km.

Harta