Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Side, la 60 km de aeroportul din Antalya si la 300 de plaja proprie. Construit in 2005, hotelul ofera turistiilor cazare in 4 cladiri cu 5 nivele. Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, minibar, seif (contra cost), balcon, room service, internet wi-fi (contra cost). Facilitati hotel: Restaurantul principal are o capacitate de 600 locuri si serveste preparate internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si restaurante a la carte, cu specific italian, turcesc, pescaresc si asiatic. Plaja este cu nisip-pietris si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii se pot relaxa in centrul SPA unde beneficiaza de masaj, sauna, baie cu aburi si baie turceasca. Copii au si ei acces la o piscina exterioara, 3 topogane, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost).
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 

IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
ROOMER  IBIS STYLES HOTEL

ROOMER IBIS STYLES HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 135 /pers

37 % Oferta Speciala
APOLLO GOLDEN SANDS

APOLLO GOLDEN SANDS

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 149.46 /pers

NOA GRIFID HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 681 /pers