Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 35 km de aeroport din Antalya si la 15 km de orasul Kemer. Renovat in 2013, acest hotel dispune de 18 corpuri cu 2 etaje si 3 corpuri cu etaje. Hotelul este inconjurat de o zona de cu padure de pini oferind o frumoasa priveliste la muntii Taurus si la Marea Mediterana. Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif, balcon. Restaurantul principal ofera turistiilor preparate internationale si sunt de asemenea in hotel si 3 restaurante a la carte, cu specific italian, turcesc si pescaresc. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii se pot relaxa in centrul SPA sau pot face diferite activitati cum ar fi: baschet, volei pe plaja, tir cu arcul, tenis de masa, canoe, discoteca. Copii au acces la un bufet special pentru ei, piscina exterioara, teren de joaca, mini-club (4-12 ani), sporturi nautice.
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 

IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Green Life FAMILY Apartments PAMPOROVO

Pamporovo, Bulgaria

de la 65.5 /pers

Effect Malina Residence

Pamporovo, Bulgaria

de la 76 /pers

MPM Merryan

Pamporovo, Bulgaria

de la 96.5 /pers