Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in mijlocul muntilor Rodopi si inconjurat de paduri de pini, Hotelul Bellevue Ski & SPA ofera WiFi gratuit si centru de sport, cu piscina interioara.

Toate camerele spatioase ale Hotelului Bellevue Ski & SPA pun la dispozitie balcon cu vedere la zona cu vegetatie din jur. Fiecare camera include zona de relaxare, cu canapea extensibila si TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si baie cu cada si uscator de par.

Hotelul Bellevue Ski & SPA serveste micul dejun copios dimineata. La restaurant puteti sa savurati specialitati locale in timpul serii. Barul bine aprovizionat din hol are atmosfera relaxata.

Centrul spa include cada cu hidromasaj, in aer liber, saune umede si uscate, solar si zona de relaxare. Acesta ofera hidroterapie, masaje si tratamente cosmetice. Proprietatea pune la dispozitie centru de fitness.

 Hotelul Bellevue Ski & SPA se afla la doar 300 de metri de partiile principale de schi Studenetz si Snezanka si la 2 ore de mers cu masina de Sofia. O parcare gratuita exista aproape de proprietate.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Green Life FAMILY Apartments PAMPOROVO

Pamporovo, Bulgaria

de la 65.5 /pers

Effect Malina Residence

Pamporovo, Bulgaria

de la 76 /pers

MPM Merryan

Pamporovo, Bulgaria

de la 96.5 /pers