Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



     Best Western     Bucovina este singurul hotel de 4 stele din care poarta prestigiul unui lant     hotelier international de renume. Situat la km 0 al orasului Gura Humorului, hotelul promite sa ofere o experienta desavarsita, cu servicii impecabile,    atmosfera senina si personal ospitalier. Hotelul beneficiaza de un modern     centru SPA dotat modern cu sali de masaj, salina, jacuzzi, hammam(baie turceasca), sauna uscata si aroma terapie. 
 
Localizare:      
Hotelul se afla in     centrul orasului Gura Humorului, La intersectia punctelor de reper care definesc identitatea Bucovinei, se afla cea mai impunatoare cladire din zona - Hotel Best Western Bucovina. Situat la 35 km de Suceava si la 5 km distanta de     Manastirea Voronet
 
Camere:
      Hotel Best Western Bucovina, Gura Humorului ofera 220 locuri de cazare distribuite in :
  • 60 camere Twin,
  • 24 Matrimoniale,
  • 38 Single,
  • 4 Junior Suite,
  • 2 Apartamente
  • 2 camere VIP.
 
      Camerele te intampina cu amenajari in     stil gotic, atmosfera intima si privelisti minunate asupra imprejurimilor. Camerele sunt dotate cu TV, telefon, minibar, uscator de par.
 
 
Servicii de masa:
      Pentru cei aflati in cautarea unei     experiente culinare traditionale, va poftim la Restaurant Casa cu Pridvor. Aici, gastronomia se impleteste cu traditia si istoria locala, creand delicii     cum numai in Bucovina vei gasi. Te indemnam sa servesti din tocanita de hribi cu smantana, sarmalute coapte in vas de lut, pastrav in foi de vita, tochitura     bucovineana sau papanasi cu dulceata de afine.
 
 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Aldi

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 579.5 Lei/pers

La Roata

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 916 Lei/pers

Hotel Club Bucovina

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 717 Lei/pers