Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cabana Ancutei este amplasata pe valea Rausorului la poalele varfului Papusa intr-o zona exclusiv turistica la doar 7 km de drumul national Pitesti- Brasov in localitatea Rucar. Din sat pana la cabana sunt 4 km de drum neasfaltat. 


Cabana Ancutei dispune de 16 spatii de cazare cu o capacitate de 40 adulti si 10 copii.
14 camere si un apartament panoramic cu 2 camere la mansarda de 75m2, plus apartament 4 camere independent cu 3 dormitoare bai proprii, balcoane, living, dining, kitchenette.

Camerele dispun de bai individuale, sunt decorate rustic cu mobilier din lemn masiv si vedere la frumusetile naturii din jur care iti taie rasuflarea.
Cabana mai dispune de un living dotat Led Tv pentru impatimitii de programe Tv prin cablu, mini biliard, foosball, tenis de masa si un coltisor de relaxare langa semineu precum si o sala de mese. In jurul cabanei prispa traditionala ofera un loc de discutii, relaxare sau luat masa. Mai dispun de un leagan dar si foisor in curte cu gratar traditional din caramida, 
Alte dotari: bucatarie complet utilata, filtru cafea, sandwich maker, fierbator electric, masina de spalat vase etc. 
Cabana s-a deschis in vara anului 2013 iar apartamentul cu 4 camere din vara 2023. Ultima renovare a fost facuta in anul 2022.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

URSA MICA GLAMPING RESORT

Rucar, Jud. Arges, Romania

de la 1195.855 Lei/pers

Resort David

Rucar, Jud. Arges, Romania

de la 512.65 Lei/pers