Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cabana Paulownia se afla in padurile naturale si salbatice din  Maramures. 

Locatia poate fi accesata numai cu masina. Exista aproximativ 2,3 km  drum de tara iar ultimii 300 de metri nu sunt in cea mai buna calitate dar se poate urca cu masina mica. In functie de vreme, in timpul iernii si zile ploioase, solul poate fi foarte noroios iar accesul este mai dificil.

Cu masina, conduceti spre satul Budesti - Maramures si urmati indicatiile catre Manastirea Constantin si Elena. Dupa aproximativ 2km cu 900 de metri inainte de a ajunge la Manastire, veti vedea un platou unde se depoziteaza lemne si o cabana de lemn pe parte stanga. Aici va fi o intersectie in care va trebuii sa luati drumul la stanga. Dupa 200 de metri pe acest drum veti vedea poarta cu numele cabanei pe partea dreapta. Intrati si cabana este sus pe deal.
Bucurati-va de o masa delicioasa pregatita pe gratarul in aer liber si incheiati seara impreuna langa focul de tabara sub cerul liber, alaturi de stele. Cabana Paulownia este complet inconjurata de natura si, prin urmare, ofera mai multe privelisti frumoase.
Ce este Cabana Paulownia?
Este o cabana din lemn cu o gradina de peste 1 hectar. Este creata artizanal de catre familia noastra.
Unde se afla cabana?
In mijlocul naturii, intr-o locatie retrasa la 3 km de centrul Satului Budesti din Maramures.
Ce ofera gazdele?

O cabana echipata complet cu 2 camere, camera de zi, bucatarie si o baie. Terenul aferent, loc de barbecue si loc de relaxare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Pensiunea Glodeanca (loc. Glod)

Maramures, Jud. Maramures, Romania

de la 1627.51 Lei/pers

Hotel Ivascu (Moisei)

Maramures, Jud. Maramures, Romania

de la 862.075 Lei/pers

Pensiunea Valea Branzei (Barsana)

Maramures, Jud. Maramures, Romania

de la 687.065 Lei/pers