Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Continental Forum Oradea este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Oradea si se afla chiar pe malul raului Crisul Repede, in proximitatea principalelor puncte de interes din oras. Continental Forum este un hotel de 4 stele si este cel mai mare hotel din Oradea. Personalul bine pregatit, serviciile excelente si pozitionarea centrala asigura un sejur reusit atat pentru turistii aflati in vacanta, cat si pentru persoanele aflate intr-o calatorie de afaceri.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Continental Forum Oradea a fost construit in perioada 1967-1971, iar numele initial a fost Hotel Dacia. In acea perioada, hotelul era considerat o bijuterie arhitecturala si a fost emblema orasului pentru mult timp. Hotelul Dacia a fost locul de intalnire pentru toate reuniunile de nivel inalt organizate in vestul tarii.
In anul 1996, Hotelul Dacia intra in lantul hotelier Continental Hotels, iar in anul 2006, in urma unui proces de rebranding, devine Continental Forum Oradea.

FACILITATI UNITATE
Statie de incarcare vehicule electrice
Aer conditionat
Alarma fum
Bancomat
Camera de bagaje
Curier / Bagajist
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Patut de copii - la cerere
Rampa acces persoane dizabilitati
Sistem climatizare: aer rece vara, aer cald iarna
Supraveghere video in spatiile publice
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie
Umbrela la receptie
WIFI gratuit
Ziare
Zona de relaxare

Bar de zi
Biliard
Cafenea
Cofetarie
Copiator
Facilitati conferinte
Facilitati petreceri private
Facilitati VIP in camera
Fax
Locuri parcare pentru persoane cu dizabilitati
Parcare
Parcare publica in apropiere
Piscina cu apa termala (acces gratuit pentru turistii cazati)
Restaurant
Room service cu program limitat
Sali de conferinte
Sali pentru evenimente private
Sauna
Serviciu spalatorie
Terasa
Transfer de la/la aeroport

DESCRIERE CAMERE
Pentru un sejur reusit sunt la dispozitia oaspetilor camere Standard sau Deluxe. in plus, daca doriti sa calatoriti cu familia, se pot oferi un apartament sau o camera Family.
Camerele Standard sunt optiunea optima pentru turistii care se afla in Oradea in scop profesional sau intr-un city break. Camerele sunt dotate cu fierbator de apa, cafeaua solubila si ceai. Accesul la WIFI este gratuit. Toate camerele sunt pentru nefumatori.
Toate camerele Deluxe au balcon cu vedere spre raul Crisul Repede. Toate camerele au espressor de cafea / ceai, minibar, halat si papuci, acces gratuit la internet WIFI.
Hotelul dispune de 9 camere Standard family care au in dotare un pat dublu matrimonial si un fotoliu extensibil, pentru un copil pana in 12 ani, oferind confortul necesar unei familii.
Apartamentele Family au un dormitor cu pat matrimonial si un livingul spatios pentru relaxare sau pentru intalniri private. Canapeaua din living este extensibila si confortabila pentru copiii din familia dumneavoastra.
Apartamentele standard au un dormitor cu pat matrimonial si un living spatios pentru relaxare sau pentru intalniri private.

SERVICII DE MASA
Continental Forum Oradea va invita la restaurantul Mondo. Indiferent daca doriti un meniu traditional romanesc sau cautati preparate din bucataria internationala, va garantam ca restaurantul Mondo va fi pe gustul dumneavoastra. in plus, in incinta hotelului Continental Forum Oradea va punem la dispozitie un hotel bar amplasat in holul hotelului, unde puteti savura oricand o cafea aromata sau un cocktail.

FACILITATI CONFERINTE
In incinta hotelului Continental Forum Oradea sunt mai multe sali pentru organizarea unor evenimente private (nunti, botezuri, petreceri aniversare, banchete, etc.) sau evenimente corporate (conferinte, petreceri corporate, prezentari, cursuri, etc).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Continental Forum Oradea

Oradea, Jud. Bihor, Romania

de la 671.5 Lei/pers

GALA HOTEL

Oradea, Jud. Bihor, Romania

de la 552.615 Lei/pers

VILA FORTUNA AURI

Oradea, Jud. Bihor, Romania

de la 687.805 Lei/pers