Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Continental Suceava este un hotel in Suceava care ofera servicii de cazare in centrul orasului. Hotelul de 3 stele este localizat central si se afla in imediata apropiere a principalelor atractii turistice.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul se afla la o distanta de 3,3 km de cel mai mare centru de cumparaturi din oras (Iulius Mall Suceava) si la o distanta de 12 km de Aeroportul International Stefan cel Mare.
Pentru doritorii de vacante relaxante alaturi de prieteni sau de familie, dar si pentru persoanele care calatoresc in scop de afaceri, hotelul Continental Suceava reprezinta alegerea perfecta multumita locatiei si raportului excelent calitate/pret.

FACILITATI UNITATE
Aer conditionat
Camera de bagaje
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Parcare cu statie de incarcare vehicule electrice
Patut de copii - la cerere
Rampa acces persoane dizabilitati
Supraveghere video in spatiile publice
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie
Umbrela la receptie
Uscator de par in camera
WIFI gratuit

Accepta animale mici de companie - contra cost
Bar de zi
Cafenea
Copiator
Facilitati conferinte
Facilitati petreceri private
Facilitati VIP in camera
Restaurant
Sali de conferinte
Sali pentru evenimente private
Servicii Catering
Serviciu spalatorie
Terasa

DESCRIERE CAMERE
Daca va aflati in cautarea unei unitati de cazare in Suceava, hotelul Continental va pune la dispozitie 96 de camere luminoase, dispuse pe trei etaje. Camerele sunt impartite in 38 de camere standard cu mobilier clasic (28 cu pat matrimonial si 10 cu paturi twin), 54 camere Superior cu mobilier modern (42 cu pat matrimonial si 12 cu paturi twin) si patru apartamente.
Camerele ofera oaspetilor internet WiFi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces national si international, mini-frigider, kit de cosmetice sau uscator de par. Apartamentele ofera facilitati suplimentare precum halat si papuci de baie, cantar.

SERVICII DE MASA
Restaurant Continental Suceava este restaurantul in care gasesti preparate gustoase, romanesti. in mancare se regasesc traditiile si radacinile noastre gastronomice: in ciorba radauteana dreasa cu smantana locala, in hribii cu mamaliguta, in tochitura bucovineana cu muraturi de casa, sau in papanasii cu dulceata de afine.
in barul de zi atmosfera este intima si calda, iar vara ai o terasa, chiar la iesirea din bar.

FACILITATI CONFERINTE
Cele patru sali de conferinte, cu o capacitate ce variaza intre 20 si 140 de persoane, se preteaza intalnirilor de afaceri, sedintelor, interviurilor, conferintelor de presa, cursurilor de pregatire profesionala, training-urilor, seminariilor, lansarilor sau prezentarilor de produse, conferintelor sau simpozioanelor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SANTA FE

Suceava, Jud. Suceava, Romania

de la 656.64 Lei/pers

SANTA FE

Suceava, Jud. Suceava, Romania

de la 699.265 Lei/pers

SANTA FE

Suceava, Jud. Suceava, Romania

de la 705.96 Lei/pers