Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



CONTACT NUMAR TELEFON: 0213202921, ADRESA EMAIL: vanzari@bnsind.ro Hotel Craiasca este situat in centrul statiunii Ocna Sugatag, langa bazinele cu apa sarata.


Capacitate hotel Craiasca: 60 camere duble, 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV si minibar.
Mesele sunt servite in restaurantul CLASIC 2* cu o capacitate de 248 locuri.


Agrement/Sport: strand cu apa minerala (3 bazine); terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum); sauna cu o capacitate de 12 persoane.


Pentru turistii cazati in Hotel Craiasca se asigura gratuit intrarea la bazinele cu apa minerala.
Baza de tratament a hotelului are o suprafata de 800 mp si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degenerative, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice. Proceduri majore: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, bai galvanice , aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.


Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Holiday

Ocna Sugatag, Jud. Maramures, Romania

de la 993 Lei/pers

Craiasca 2*/3*

Ocna Sugatag, Jud. Maramures, Romania

de la 882.5 Lei/pers

CASA LECA

Ocna Sugatag, Jud. Maramures, Romania

de la 520.665 Lei/pers