Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Info: Hotelul ,,Oltenia este amplasat chiar in centrul statiunii.
Camere: Hotelul are o capacitate de 386 de locuri in 193 de camere duble, single si garsoniere. Camerele sunt dotate cu baie si dus, televizor, cablu TV, frigider si telefon.

Restaurant: Hotelul dispune de restaurant propriu.

Servicii gratuite: informare turisti, trezirea turistilor la cerere

Servicii cu plata: parcare, sala de conferinte, cabinet medical, sala de gimnastica, bazin in aer liber, magazin, coafor si cosmetica, gradinita pentru copii, biliard, se accepta carti de credit, seif, room service

Tratament: baza de tratament pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii, electroterapie, bazin cu iod, otorinolaringologice, reumatismale si afectiuni asociate. In tratarea afectiunilor se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum si namolul sapropelic de la Ocnele Mari.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Belvedere

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

de la 1312 Lei/pers

Parc

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

de la 1067.5 Lei/pers

Palace

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

de la 898.5 Lei/pers