Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Complexul Paflora, format din patru Vile P+1, (Verde, Galben, Maro si Alba) este situat in SATURN str. Corneliu Coposu nr. 20 la intrarea in statiune, la maxim 5 minute de mers pe jos la plaja (se poate ajunge la plaja mergand pe str. C.Coposu sau trecand prin fostul sat de vacanta DUNAREA).  


Descriere: Vilele Paflora reprezinta un spatiu intim, confortabil si functional, amenajat intr-o zona verde. Datorita pozitionarii excelente, este locul ideal de petrecere a concediului pentru familiile cu copii: aproape de plaja , departe de zgomotul masinilor si in apropierea (circa 1 km.) de Centrului Comercial LIDL Mangalia si ( circa 500 m ) Kaufland Saturn.


Cazare: Vila Alba, o vila individuala compusa din 3 camere, sufragerie, bucatarie, terasa amenajata. Este locul ideal pentru petrecerea concediului impreuna cu prietenii.
Camere duble cu grup sanitar individual cu cabina dus; apa calda permanenta- boiler electric/camera; televizor-cablu; frigider; seif pastrare obiecte de valoare.

Facilitati:
- aer conditionat la cerere.
- fiecare vila este dotata cu bucatarie proprie utilata (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, mobilier adecvat, vesela necesara) unde aveti acces; terasa amenajata, gratar, loc de joaca pentru copii (leagan, topogan);
- masa de ping-pong
- parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile.

Ora check-in: 15:00   Ora check-out: 11:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

5 % Oferta Speciala
Cleopatra

Cleopatra

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 2214 Lei/pers

Cerna

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1062.5 Lei/pers

3 % Oferta Speciala
Aida

Aida

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1396.5 Lei/pers