Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Pensiunea Roua Sinaia - locul perfect pentru o experienta relaxanta si confortabila in inima muntilor Carpati. Situata pe Strada Zamora, Nr. 5, in frumosul oras Sinaia, pensiunea noastra va asteapta cu bratele deschise pentru a va oferi un sejur de neuitat.
Caracteristici principale ale Pensiunii Roua:

Camere Matrimoniale Modern Utilate: Dispunem de 13 camere matrimoniale elegante si modern utilate, fiecare dotata cu facilitati de ultima generatie pentru a va asigura confortul maxim. Fiecare camera are baie proprie, asigurAend intimitatea si comoditatea oaspetilor nostri.

Bucatarie Complet Echipata: Pentru cei care doresc sa-si pregateasca propriile mese, punem la dispozitie o bucatarie complet utilata, dotata cu toate echipamentele necesare. Puteti savura preparatele preferate chiar in confortul camerei dumneavoastra sau in sala de mese special amenajata.

Sala de Mese Spatioasa: Oferim o sala de mese generoasa, cu o capacitate de 26 de locuri, unde puteti sa va bucurati de mese intr-un cadru placut si relaxant. Atmosfera primitoare face ca fiecare masa sa fie o experienta inedita.

Curte Exterioara cu Gratar: Pensiunea noastra dispune de o curte exterioara amenajata, unde va puteti relaxa in aer liber sau puteti organiza seri de gratar alaturi de cei dragi. O oaza de liniste si frumusete naturala va asteapta in curtea noastra.

Parcare Gratuita: Asiguram parcare gratuita pentru toti oaspetii nostri, eliminAend orice griji legate de gasirea unui loc de parcare convenabil.

Inchiriere Totala sau Individuala: Pensiunea Roua ofera posibilitatea de inchiriere atat totala, pentru evenimente speciale sau grupuri mari, cat si individuala, pentru cei care doresc o experienta mai intima si personalizata.


Sunt acceptate animale de companie fara taxa suplimentara.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

vila camelia - nu este corect

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 990 Lei/pers

Regal 1880

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 1306 Lei/pers

Excelsior Boutique

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 704.5 Lei/pers