Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Indiferent ca sunteti in interes de serviciu sau doar in trecere prin nordul Moldovei, la Pensiunea Santa Fe veti descoperi ospitalitatea si amabilitatea proverbiala a bucovinenilor, zambete sincere si multa voie buna. O mica proprietate fermecatoare care beneficiaza de o locatie convenabila, fiind situata in cea mai noua zona a orasului, cu acces direct la drumul european E85 (iesirea spre Roman - Bucuresti).
Cele 14 camere sunt elegant mobilate, cu un design modern, avand toate dotarile necesare pentru a intregi armonia si intimitatea unei sederi relaxante: terasa cu balcon, acces gratuit la internet, acces pe baza de cartela, senzor de fum, aer conditionat, minibar, televizor, telefon fix, baie cu dus, uscator de par, prosoape.
Restaurantul pensiunii va ofera fripturi fragede si sanatoase din vita Angus, piesa de rezistenta a bucatariei, dar si preparate din carne de oaie, pasare si porc, atat din bucataria traditionala cat si internationala. Singurul restaurant din oras care detine o ferma proprie unde sunt crescute vite Angus, dar si porci, oi si capre, gaini si curcani.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Continental Suceava

Suceava, Jud. Suceava, Romania

de la 551.5 Lei/pers

. PENSIUNE AGROTURISTICA TARA FAGILOR

Suceava, Jud. Suceava, Romania

de la 636 Lei/pers

SANTA FE

Suceava, Jud. Suceava, Romania

de la 656.64 Lei/pers