Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Pensiunea Stanistea Cerbilor isi intampina oaspetii veniti in vacanta cu o locatie remarcabila situata in orasul Campulung Moldovenesc, la cativa pasi de partia de ski si la o scurta distanta de Masivul Rarau sau de alte faimoase obiective turistice din Bucovina.


Pensiunea Stanistea Cerbilor se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor ce cauta confortul. Complexul cuprinde unitatea de cazare formata din doua corpuri cu un numar de 5 camere duble si doua apartamente de tip studio, restaurant cu meniu a la carte, pastravarie si ferma de cerbi. Atat oaspetii care sunt cazati, cat si cei care sunt in trecere vor descoperi un colt de lume unde amprentele isi pastreaza si acum prospetimea prin susurul apei, cantecul pasarilor si imprejurimile inverzite care gazduiesc cerbii maiestuosi crescuti in curtea pensiunii. Acestia va vor incanta privirile, iar pastravii din pastravaria proprie va vor satisface papilele gustative.


Stanistea Cerbilor raspunde nevoilor celor care vor sa se bucure de rasfat si confort in mijlocul naturii, intrunind toate facilitatile unui spatiu de cazare rustic. Spatiile de cazare sunt o oaza ideala, existand o delimitare perfecta intre zonele dedicate socializarii si cele dedicate odihnei. Indiferent de tipul de camera pentru care veti opta, va veti putea bucura de privelistea mirifica asupra padurii din jur. Situat in proximitatea partiilor de schi, este alegerea ideala pentru cei pasionati de sporturile de iarna. Pachetul Stanstea Cerbilor este unul complet: o pozitionare de exceptie si satisfacerea oricarei exigente privitoare la confort.


Check-in: de la ora 14.00
Check-out: pana la ora 12.00

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Residence Rooms Bucovina

Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava, Romania

de la 1156.5 Lei/pers

BUCHENLAND

Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava, Romania

de la 825 Lei/pers

Buchenland Hotel

Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava, Romania

de la 769.5 Lei/pers