Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel de familie este situat pe faleza din Marmaris, cu vedere la plaja Uzunyalı. Hotelul oferă o piscină in aer liber, o zonă de plajă privată si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele.

Toate camerele hotelului Yunus se bucură de un balcon privat cu vedere panoramică la golful din Marmaris. In plus, fiecare cameră are TV prin satelit, aer conditionat si o baie privată cu uscător de păr. Oaspetii pot utiliza cutia de valori si minibarul la un cost suplimentar.

Micul dejun continental este servit in fiecare dimineată in zona de luat masa spatioasă a hotelului Yunus. Pentru masa de pranz si cină, restaurantul oferă specialităti locale si internationale à la carte si există un bar pe plajă. Se oferă o reducere specială de 10% la restaurantul à la carte.

Hotelul Yunus are piscine separate pentru adulti si copii, iar oaspetii pot folosi si sezlongurile de pe plajă. Hotelul este la mai putin de 1 km de Parcul Acvatic Atlantis si la 5 minute de mers pe jos de Castelul din Marmaris.

Hotelul este la 90 km de Aeroportul din Dalaman.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Begonville Beach Hotel

Marmaris, Turcia

de la 629 /pers

Cihanturk Hotel

Marmaris, Turcia

de la 449 /pers

Club Julian

Marmaris, Turcia

de la 839 /pers