Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal este situat la 350 de metri de centrul comercial Glòries, in cartierul modern 22@ din Barcelona. Oferă un restaurant elegant și camere izolate fonic dotate cu acces gratuit la internet WiFi și televizor.

Camerele de la Four Points Barcelona Diagonal sunt luminoase și spațioase și au podea din lemn. Toate camerele au baie elegantă cu uscător de păr și articole de toaletă. Camerele de la etajele superioare oferă vedere superbă, unele dintre ele fiind orientate spre Sagrada Familia.

Restaurantul La Avenida servește preparate culinare din bucătăria spaniolă tradițională. In fiecare dimineață se oferă o variație mic dejun tip bufet, iar intre orele 05:00 - 07:00, oaspeții au la dispoziție cafea gratuită. Barul 4Tapas oferă gustări și bere de casă preparate local, precum și transmisii ale unor evenimente sportive.

Four Points Diagonal se află la 600 de metri de Turnul Agbar plin de culoare, proiectat de Jean Nouvel. In apropiere se găsește bulevardul Rambla del Poblenou, unde există numeroase baruri și restaurante, iar plaja Bogatell este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. Stația de metrou Poblenou se află la doar 500 de metri.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Axel Hotel Barcelona & Urban Spa- Adults Only

Barcelona, Spania

de la 1289 /pers

Best Auto Hogar

Barcelona, Spania

de la 1009 /pers

Catalonia Albeniz

Barcelona, Spania

de la 1029 /pers