Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat intr-unul dintre cartierele de afaceri din Dubai, la 3 km de World Trade Centre, acest hotel oferă serviciu de transfer gratuit la plajă si la centrele comerciale.

Camerele de la Holiday Inn Express Dubai sunt decorate in nuante maro de culoarea nisipului si oferă lenjerie de pat de lux. Zona de zi include canapea confortabilă si TV cu acces la canale in mai multe limbi.

Receptia de la Holiday Inn Dubai este deschisă pe tot parcursul zilei, iar personalul grijuliu poate organiza excursii in aer liber, inclusiv safari-uri in desert.

Oaspetii pot comanda gustări usoare si sandvisuri la barul din hol. Acesta oferă divertisment muzical si o gamă de vinuri si beri la halbă. Sunt disponibile băuturi calde, piureuri de fructe si băuturi din fructe preparate din ingrediente proaspete. Un mic dejun tip bufet cald este servit zilnic.

Holiday Inn Express Dubai este la 20 de minute cu masina de aeroportul Dubai. Situat langă docurile portului Rashid, hotelul este la 10 minute cu masina de orașul maritim Dubai, de centrul orasului Dubai si de Burj Khalifa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Burj Al Arab

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 7289 /pers

Bab Al Shams Desert Resort And Spa

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 2049 /pers

Grand Mercure Dubai Airport

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 1039 /pers