Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Radisson Blu se află in frumoasa zonă Deira Creek din Dubai, la doar o scurtă plimbare de stațiile de autobuz și metrou, precum și la doar 7 km de Aeroportul Internațional Dubai. Hotelul, construit in anul 1975, este o clădire clasică din vechiul Dubai. Zona oferă multe centre comerciale și piețe tradiționale, inclusiv Piața de Condimente.

Fiecare dintre cele 288 de camere și suite are facilități pentru prepararea de ceai sau cafea, dotări deosebite și balcon privat. Acest hotel oferă sejururi confortabile in Dubai atat pentru turiști cat și pentru oamenii de afaceri.
Proprietatea pune la dispoziție 9 restaurante, care includ o cofetărie și un restaurant internațional deschis nonstop, care servește o gamă variată de mese tematice tip bufet.

Hotelul are un club de fitness bine echipat, centru de afaceri și 21 de săli de conferințe, cea mai mare avand capacitatea de pană la 1400 de locuri.

Dubai Deira Creek se află la o scurtă plimbare de stația de taxi de apă și Piața cu Aur. Oaspeții beneficiază de parcare cu valet gratuită.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Burj Al Arab

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 7389 /pers

Bab Al Shams Desert Resort And Spa

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 1979 /pers

Grand Mercure Dubai Airport

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 1019 /pers