Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel tip boutique este decorat in stil modern și oferă o varietate de opțiuni de luat masa. Villaggio Hotel Abu Dhabi se află chiar langă strada Al Salam, intr-o zonă liniștită din centrul orașului Abu Dhabi. Centrul de expoziții ADNEC este situat la 15 minute de mers cu mașina, iar centrul comercial Al Wahda se află la 5 minute de mers cu masina de hotel.

Toate camerele sunt moderne și au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și acces gratuit la internet WiFi. Nuanțele elegante de nisip si maro se imbină cu mobilierul din lemn si lustrele moderne.

Centrul spa de ultimă generație include o sală de gimnastică, o saună si o sală de masaj. Oaspeții pot participa la ședințe de antrenament de grup sau pot face o baie in piscină.

De asemenea, aceștia se pot bucura de preparate la grătar și de un program de divertisment live, pot incerca preparate libaneze la Sennara sau pot admira bucătăria deschisă de la Resto. Magazinul Illy de la T-Garden oferă o varietate mare de băuturi răcoritoare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Al Raha Beach Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1199 /pers

Emirates Palace, Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 5119 /pers

Fairmont Bab Al Bahr

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1779 /pers