Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul  Aqua  Joy Resort By Sunrise este situat direct pe plaja din orasul Hurghada, la aproximativ 7 km  de centru orasului si Piata Saqqala si la aproximativ 6 km fata de Aeroportul International  Hurghada. Renumitul parc acvatic Jungle, se regaseste la aproximativ 8 km.

Tip masa: All Inclusive

Dotari camere: Camerele  moderne cu tersasa sau balcon au dormitor  cu pat king size sau paturi twin, zona de relaxare, baie cu dus, aparat pentru prepararea de ceai sau cafea, minibar, birou, TV ecran plat cu canale prin satelit, telefon, aer conditionat, seif.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie oaspetilor mai multe  facilitati precum: 7 piscine din care una pentru copii, un aquapark cu 11 tobogane si un mini aquapark pentru  copii, restaurante specializate in bucataria internationala, italiana, asiatica, egipteana, greceasca si in fructe de mare, o sala de gimnastica, un centru spa: sauna, jacuzzi, baie cu aburi, baie turceasca, masaj. De asemenea, exista 5 baruri, inclusiv un shisha bar. WiFi gratuit in tot resortul, receptie deschisa 24h, concierge, guest service centre, camera pentru bagaje, spalatorie si valet, salon infrumusetare, magazine de bijuterii si suveniruri.

Pagina Web : https://www.sunriseresorts.com/Home/HURGHADA/SUNRISE_Select_Aqua_Joy_Resort

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Water Valley by Neverland (ex Pickalbatros Neverland Resort)

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 749 /pers

PALM BEACH

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 629 /pers

ELYSEES DREAM BEACH

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 479 /pers