Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Hotelul urban se află la aproximativ 500 de m față de mare, într-o zonă centrală în Mykonos oraș. În aproximativ 100 de m turiștii pot ajunge la mijloacele de transport în comun (autobuz).

Dotări

Într-o clădire principală cu 1 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje, clienții vor găsi 2 camere single și 17 camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat, o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual și un ventilator. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camere dispun de un pat „Queen size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, televizorul, DVD player-ul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, yoga, un spa, terapii prin masaj și hidroterapie. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Se oferă micul dejun, brunch-ul, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta