Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Epic este situat intr-o zonă rezidentială din Marmaris, aproape de centrul orasului. Acesta oferă acces usor la magazine, restaurante si baruri. Proprietatea are o piscină cu tobogan cu apă si cadă cu hidromasaj.

Camerele Hotelului Epic sunt dotate cu aer conditionat si decorate in nuante naturale, cu mobilier cu influente retro, si se deschid spre un balcon privat. De asemenea, acestea oferă canale TV prin satelit, podea din lemn si baie privată.

Restaurantul a fost renovat recent si serveste mancăruri regionale, din provincia Muğla. Acesta are o terasă pitorească in aer liber. Clubul de noapte al proprietătii oferă facilităti de karaoke si băuturi spirtoase locale.

Printre alte dotări ale Hotelului Epic se numără un loc de joacă pentru copii si un salon de infrumusetare cu frizer. Plaja populară Marmaris si castelul emblematic din Marmaris se află la aproximativ 1,5 km de proprietate.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Begonville Beach Hotel

Marmaris, Turcia

de la 689 /pers

Cihanturk Hotel

Marmaris, Turcia

de la 499 /pers

Club Julian

Marmaris, Turcia

de la 879 /pers