Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Grecotel Creta Palace se află intr-o locatie excelentă, langă o plajă cu nisip fin, la 5 km de centrul orasului Rethymnon. Acest complex exclusivist, de 5 stele, are 10 restaurante și baruri, 2 piscine in aer liber, o piscină interioară și o zonă de plajă privată.

Camerele elegante de la Grecotel Creta Palace au aer conditionat si podea din lemn. Sunt dotate cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si mini hi-fi. Oaspetii au la dispozitie gratuit halate de baie si papuci de casă.

Premiat pentru bucătăria sa rafinată, Grecotel Creta Palace oferă 10 restaurante si baruri.

Oaspetii pot petrece momente de relaxare in zona impresionantă cu piscine in aer liber, piscine interioare si piscină pentru copii, cu tobogan.

Noul centru spa Elixir de la malul mării pune la dispozitie tratamente cosmetice si corporale, oferite de terapeuti indieni. Acesta are o piscină interioară cu mozaicuri Jet Black, o sală de sport cu vedere la piscină si echipamente ultramoderne si un patio la soare, cu cadă cu hidromasaj.

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Apollon Hotel Apartments

Rethymnon, Creta-Heraklion, Grecia

de la 348.5 /pers

Petradi Beach Lounge Hotel

Rethymnon, Creta-Heraklion, Grecia

de la 550 /pers

Grecotel Plaza Beach House

Rethymnon, Creta-Heraklion, Grecia

de la 801.5 /pers