Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 500 m de orasul Konakli. Renovat in 2013, acest hotel detine o cladire principala de 6 nivele. Camerele sunt dotate standard cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Hotelul ofera un restaurant principal, 4 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 2 topogane, cabinet medical, coafor, spalatorie, sala de conferinta, internet cafe. Copii au acces la o piscina exterioara, loc de joaca, miniclub si bona (contra cost). Turistii se pot relaxa in centrul SPA care ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 

• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

12 % Early Booking
DELPHIN BOTANIK HOTEL

DELPHIN BOTANIK HOTEL

OKURCALAR, Alanya, Antalya, Turcia

de la 921 /pers

26 % Early Booking
BIN BILLA HOTEL

BIN BILLA HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 447.5 /pers

Holiday Park Resort

Alanya, Antalya, Turcia

de la 659 /pers