Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest resort se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la El Gouna.

Dotări

Clienții pot să-și petreacă sejurul in ambianța plăcută a celor 136 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un bancomat, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor și un lounge. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Camerele dispun de zonă de living, bucătărie și baie, un aparat de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. In majoritatea camerelor, o terasă oferă confort suplimentar, invitand la relaxare. Există dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un televizor cu ecran plat și WiFi (contra cost). Amenajarea interioară a băilor include un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Resortul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

In exterior sunt disponibile 5 piscine. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic și catamaran, iar contra cost snorkelling și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. Clienții au acces la o zonă de relaxare cu un hamam. Contra cost există un salon de infrumusețare. Și o discotecă aduce divertisment suplimentar. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

 

Nota:

Va rugam sa luati nota cu privire la șantierul de langă poarta principală a hotelului Ancient Sands.

Zona se află complet in afara incintei hotelului, dar pot apărea tulburări de zgomot.

Proiectul ar putea dura pană la sfarșitul lui decembrie 2024.

  

 
 
 
 

 

 

Harta