Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Perre Art Resort, de 5 stele, este situat la 2,9 km de Kindil Cesme Si la 2,6 km de Dinopark Antalya. Centrul orasului Antalya se afla la 30 km de hotel, iar la Lycian Way se poate ajunge in cateva minute cu maSina.
Facilitati hotel: Facilitatile includ un serviciu de schimb valutar. Accesul la internet in zonele publice permite oaspetilor sa ramana conectati. Printre optiunile culinare disponibile la complex se numara un restaurant, o zona de luat masa, o sala de mic dejun si un bar. Sunt disponibile diverse magazine, inclusiv un supermarket. Terenul complexului are un loc de joaca si o gradina. O sala cu TV si camera de joaca. Cei care sosesc cu autovehiculele proprii beneficiaza de parcare.
Facilitati camere: Fiecare dintre camere este dotata cu aer conditionat, incalzire centrala si baie. Cele mai multe camere au balcon cu vedere pentru distractia oaspetilor. Unitatile de cazare cu mocheta au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif Si un minibar. Oaspetii vor gasi, de asemenea, un mini-frigider inclus ca standard, un telefon, un televizor si WiFi (fara costuri suplimentare) sporesc confortul vacantei. Baile sunt dotate cu dus si cada. De asemenea, in fiecare dintre bai se gaseste un uscator de par.
Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.
Pagina web: www.perrearthotel.com

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

17 % Early Booking
Crystal Prestige Elite

Crystal Prestige Elite

GOYNUK, Kemer, Antalya, Turcia

de la 645 /pers

15 % Early Booking
Dosinia Luxury

Dosinia Luxury

GOYNUK, Kemer, Antalya, Turcia

de la 517 /pers

9 % Early Booking
Greenwood Kemer Resort (EX. Sherwood)

Greenwood Kemer Resort (EX. Sherwood)

GOYNUK, Kemer, Antalya, Turcia

de la 555 /pers