Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Sunthalia Hotels & Resorts Ultra All Inclusive se află in Side, la 8 km de orașul antic Side, și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, o piscină sezonieră in aer liber si un centru de fitness. Printre diversele facilități de la proprietate se numără un bar, o grădină și o zonă de plajă privată. La proprietate există recepție deschisă non-stop, room service și un serviciu de schimb valutar.

Camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu bideu, halate de baie și papuci. Toate camerele sunt dotate cu fierbător, unele camere au balcon, iar altele oferă vedere la piscină. Fiecare cameră de la Sunthalia Hotels & Resorts Ultra All Inclusive au lenjerie de pat si prosoape.

Oaspeții au la dispoziție un mic dejun tip bufet.

Sunthalia Hotels & Resorts Ultra All Inclusive oferă cazare de 5 stele, cu hamam si loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă si darts la hotel si au la dispoziție servicii de inchirieri auto și de biciclete.

Portul Side și Muzeul Side se află la 8 km de Sunthalia Hotels & Resorts Ultra All Inclusive. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 47 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

11 % Early Booking
Adalya Art Side

Adalya Art Side

COLAKLI, Side, Antalya, Turcia

de la 728 /pers

10 % Early Booking
Adalya Ocean

Adalya Ocean

COLAKLI, Side, Antalya, Turcia

de la 933 /pers

10 % Early Booking
Adalya Resort

Adalya Resort

COLAKLI, Side, Antalya, Turcia

de la 943 /pers