Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas se află pe o portiune de plajă privată de 9 km de pe insula Saadiyat. Acest hotel de 5 stele oferă camere cu aer conditionat si balcon. Are un club de sănătate cu o piscină in aer liber.

Camerele moderne ale hotelului Hyatt Abu Dhabi au o zonă de relaxare spatioasă cu TV cu ecran plat de 42 inch si iPod docking station. Toate au ferestre din podea pană in plafon si sunt amenajate in culori pastelate. Includ o baie in plan deschis cu o cadă supradimensionată si dus separat cu efect de ploaie.

Centrul spa Atarmia oferă diverse masaje de relaxare si tratamente de infrumusetare. Include o sală de sport si camere private de tratament pentru bărbati si femei.

Hotelul Park Hyatt Abu Dhabi include 3 restaurante.
Acestea oferă o gamă largă de preparate din bucătăria internatională. Restaurantul Beach House are vedere panoramică la plaja insulei Saadiyat si grădinile amenajate ale hotelului.

Aeroportul international din Abu Dhabi este la 35 de minute de mers cu masina. Park Hyatt Abu Dhabi oferă parcare gratuită.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Al Raha Beach Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1159 /pers

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1649 /pers

Bab Al Qasr Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 859 /pers