Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Rixos Marina Abu Dhabi se află in Abu Dhabi, la 2,8 km de The Nation Riviera Beach Club, și oferă cazare cu piscină in aer liber, grădină, terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele are bancomat și centru de afaceri. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop, room service, acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate și serviciu de transfer de la/la aeroport.

Camerele hotelului au aer condiționat, TV cu ecran plat, dulap, fierbător, minibar, seif și baie privată cu bideu. Unele camere sunt prevăzute cu bucătărie cu frigider, masină de spălat vase si cuptor cu microunde. Se asigură lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea oferă un mic dejun tip bufet in fiecare dimineață. Restaurantul de la Rixos Marina Abu Dhabi servește mancăruri internaționale. De asemenea, oaspeții pot solicita mancăruri vegetariene, vegane și fără lactoză.

Hotelul are loc de joacă pentru copii.

Rixos Marina Abu Dhabi se află la 2,9 km de plaja Corniche și la 7,4 km de Qasr al-Hosn. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Al Bateen Executive, situat la 18 km de proprietate.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Al Raha Beach Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1159 /pers

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1649 /pers

Bab Al Qasr Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 859 /pers