Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in centrul vibrant al Cornisei din Abu Dhabi, The St. Regis Abu Dhabi imbină ospitalitatea arabă autentică cu peste 100 de ani de tradiție hotelieră. Hotelul este la 5 minute de mers cu mașina de Marina Mall, la 7 minute cu mașina de sofisticatul World Trade Centre Mall și la 15 minute cu mașina de Marea Moschee Sheikh Zayed.

Toate cele 283 de camere si suite ale hotelului au vedere magnifică la Cornisă. Suita Abu Dhabi, situată pe pasarela suspendată, intre cele 2 turnuri Nation, incantă oaspeții cu vederea uimitoare de 360º. Serviciul de majordom marca St. Regis este gratuit pentru toti oaspetii hotelului.

Oaspetii se pot bucura de cele mai fine arome ale regiunii și de abordarea originală a bucătăriei internaționale la The Terrace on the Corniche. Villa Toscana servește preparate tradiționale rustice și mancăruri din bucătăria toscană autentică. Barul St. Regis oferă o ambianță plină de viață, perfectă după o zi obositoare. Azura Panoramic Lounge este singurul hotspot in aer liber, cu vedere la Golful Arabic și Cornisa din Abu Dhabi. Cabana Beach Bar & Grill oferă un meniu delicios de salate crocante, burgeri copiosi și sandvisuri proaspete pe tot parcursul zilei, alături de cocktailuri răcoritoare.

Nation Riviera Beach Club este accesibil printr-un tunel privat de marmură, cu aer condiționat, care trece pe sub Cornișă. Nation Riviera oferă o plajă privată de 200 de metri, foisoare retrase, piscină infinită spațioasă cu grădini și swim-up bar, precum și facilități de fitness exclusiviste. Clubul pentru copii Treasure Island are designul unei nave de pirati și oferă o zonă sigură și plăcută pentru copii, cu activități supravegheate in interior și in aer liber, avand inclusiv piscină și tobogan.

Remède Spa oferă oaspeților un loc de refugiu și o experiență unică.

Abu Dhabi Mall se află la 10 minute de mers cu masina de The St. Regis Abu Dhabi. Hotelul oferă acces WiFi gratuit in toate zonele si parcare cu valet gratuită.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Al Raha Beach Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1159 /pers

Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1649 /pers

Bab Al Qasr Hotel

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 859 /pers