Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Acest complex de apartamente este situat intr-una dintre cele mai importante destinatii turistice din Mallorca, cu plaje magnifice si case albe in stilul insulei Ibiza. Sol Cala dOr, care se afla la 500 m de Cala dOr si aproape de plajele minunate din Cala Gran si Cala Ferrera.

FACILITATI
Este locul ideal pentru o calatorie cu familia, precum si pentru practicarea de sporturi nautice. Oaspetii au la dispozitie WiFi gratuit.

RESTAURANT
Gustari delicioase si bauturi racoritoare pentru o masa relaxata langa piscina. Un bar cu o terasa unde va puteti distra sub Soare.

CAMERE
Apartamentele ofera un dormitor, o baie, o terasa sau un balcon si un living cu o bucatarie cu frigider, cuptor, prajitor de paine, plita electrica si ustensile de gatit. Studiourile au o camera cu canapea extensibila sau 2 paturi, bucatarie, baie si terasa sau balcon. Unitatile de cazare sunt perfecte pentru o vacanta alaturi de familie sau prieteni. Complexul beneficiaza de facilitati pentru adulti si copii deopotriva.
STUDIO
-format dintr-o singura camera cu o bucatarie complet utilata si integrata. Studioul ofera un pat dublu sau doua paturi de o persoana, masa, baie si terasa.
 
APARTAMENT
Apartamentele ofera un dormitor cu doua paturi de o persoana sau un pat dublu, un lounge cu o canapea extensibila pentru doua persoane, o terasa sau un balcon , o bucatarie complet utilata, TV, aer conditionat, telefon si baie completa cu cada sau dus
 
CAMERA DUPLEX
Camera duplex de 45 m 2, cu vederi minunate asupra satului. Camera ofera un etaj superior cu un dormitor cu pat dublu si baie, iar un etaj inferior cu un lounge cu canapea extensibila pentru doua persoane si bucatarie complet utilata.
 
SUITA de FAMILIE XTRA
Camera duplex de 45 m, cu vedere minunata la sat. Aceasta camera este distribuita pe doua etaje: un etaj superior in care dormitorul este situat cu pat dublu si baie cu dus si un etaj inferior cu o camera de zi cu canapea extensibila pentru doua persoane si o bucatarie complet utilata.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Blue Sea Cases D'Or

Cala Dor, Mallorca, Spania

de la 739 /pers

Hotel Club Es Talaial

Cala Dor, Mallorca, Spania

de la 779 /pers

Blue Sea Club Marthas

Cala Dor, Mallorca, Spania

de la 879 /pers